Τίτλοι τέλους στη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη
Ενας έρωτας καλοκαιρινός ήταν και ...πάει! Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη, οι οποίοι δεν είναι πλέον μαζί.
Τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει εδώ και καιρό να φαίνονται και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πραγματικός λόγος που χώρισαν είναι η απόσταση, καθώς εκείνη μένει Αθήνα κι εκείνος Θεσσαλονίκη.
«Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από δημοσιογράφο του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στην εκπομπή "φωλιά των κου-κου".

















