ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Νέα εποχή για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Εύβοια

ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Νέα εποχή για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Εύβοια
21 Ιανουαρίου 2019, 10:11
A+ A-
Διαβάστε τι αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε γραπτή δήλωση.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου  για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, υποστηρίζοντας ότι αναμορφώνει πλήρως το εκπαιδευτικό τοπίο στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα σε γραπτή δήλωσή της υποστηρίζει:

 « Συνολικά το νομοσχέδιο ενδυναμώνει σημαντικά τις δομές δημόσιας εκπαίδευσης στην Θεσσαλία και στη Στερεά. Η Εύβοια αποκτά νέα δυναμική μέσω του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, νέα ελκυστικά για τους φοιτητές τμήματα, αποκτώντας τη δυνατότητα να παρέχει σπουδές και πτυχία με εξαιρετικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Ταυτόχρονα με την υπερψήφιση της δημιουργίας της Τεχνόπολης στην Χαλκίδα, δημιουργείται μια νέα δομή που θα προσελκύσει στην πόλη της Χαλκίδας νέους επιστήμονες, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και γεγονότα που θα φέρνουν διαρκώς επισκέπτες στην πόλη και στο νησί.

Το Συγκρότημα Ευρίπου με σχολές και δομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της οικονομίας μας θα ανοίξουν νέους δρόμους και νέες προοπτικές για όλη την κοινωνία.»

Επιστροφή