Νεκροταφείο αυτοκινήτων

Νεκροταφείο αυτοκινήτων
12 Ιανουαρίου 2011, 18:04
A+ A-
Άμα ο Δήμος δεν πάρει μέτρα, θα γίνει όλη η Χαλκίδα νεκροταφείο αυτοκινήτων.

Σαραβαλιασμένα αυτοκίνητα σαπίζουν στους δρόμους της Χαλκίδας και σε λίγο καιρό, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, όλη η πόλη θα μετατραπεί σε νεκροταφείο αυτοκινήτων.

Οι δύο φωτογραφίες που βλέπετε είναι χαρακτηριστικές. Το άσπρο αυτοκίνητο (στη φωτό αριστερά)    είναι παρατημένο χωρίς πινακίδες στην οδό Θεοχάρη

Το άλλο αυτοκίνητο (στη φωτό πάνω), το άφησαν σμπαραλιασμένο στην οδό 25ης Μαρτίου, στην περιοχή δηλαδή όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος η Διεύθυνση Συγκοινωνιών.

Ο Δήμος πρέπει να δραστηριοποιηθεί σύντομα και να αποσύρει τα αυτοκίνητα, άλλωστε υπάρχει νόμος που προβλέπει την επικόλληση ειδικού σήματος στο όχημα, με αναγραφή της ημερομηνίας επικόλλησης και την παραλαβή στη συνέχεια από τις Δημοτικές υπηρεσίες. 

Επιστροφή