ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Πρωτοχρονιάτικο χτύπημα με την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαλκάνου

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Πρωτοχρονιάτικο χτύπημα με την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαλκάνου
2 Ιανουαρίου 2019, 14:05
A+ A-
Αποτέλεσε παρελθόν από τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Από τον ΑΟ Χαλκίς, το καλοκαίρι, μετακόμισε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Ερέτρια, για ν' αγωνιστεί με τα χρώματα του Απόλλωνα στη Γ' εθνική, έχοντας για προπονητή τον αδερφό του, Δημήτρη Βαλκάνο.

Ομως, ο Αλέξανδρος Βαλκάνος, με τον ερχομό του 2019 ...χώρισε με τον Απόλλωνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωτοπόρους της Α' ΕΠΣΕ, την ομάδα της Αρτάκης.

Ετσι, ο ΑΟΝΑ ενισχύεται στη μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς ο Βαλκάνος παίζει και ως εξτρέμ, αλλά και στο χώρο του κέντρου.

Στον Απόλλωνα Ερέτριας είναι γεγονός ότι δεν πρόλαβε να παίξει αρκετά παιχνίδια, καθώς στην αρχή της σεζόν είχε τραυματιστεί (όχι σοβαρά) και είχε μείνει για περίπου 20 μέρες εκτός δράσης.

Για την απόκτησή του, η Αρτάκη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Βαλκάνος έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες Νέων, Παίδων, αλλά και στις ομάδες της Θήβας, του Αστέρα Τρίπολης, της Χαλκίδας, του Λουτρακίου και της Ερέτριας».

Επιστροφή