ΧΑΛΚΙΔΑ: Τα ...γαϊδούρια κυκλοφορούν και τα Χριστούγεννα
Τα ...γαϊδούρια (όπως έχουμε βαφτίσει τους ασυνείδητους οδηγούς, που παρκάρουν παράνομα, όπου γουστάρουν, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν) κυκλοφορούν και τα Χριστούγεννα στη Χαλκίδα.
Το βράδυ των Χριστουγέννων, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ο οδηγός του ΙΧ της φωτογραφίας πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στη διάβαση των αναπήρων, στη συμβολή τω οδών Βενιζέλου και Αγγελή Γοβιού, μπροστά στο ξενοδοχείο "Παλίρροια".
Ενδεχομένως, να πήγε ήσυχος να πιει τον καφέ του, στην παραλία, μακαρίζοντας την τύχη του, που βρήκε τόσο εύκολα θέση να παρκάρει Χριστουγεννιάτικα...Να σημειωθεί ότι παράνομα παρκαρισμένο είναι και το διπλανό (κίτρινο) αυτοκίνητο, αλλά τουλάχιστον δεν κλείνει την διάβαση των αναπήρων.



















