Έρανος Αγάπης από την Μητρόπολη Χαλκίδας
Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την γιορτή των Χριστουγέννων, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο Έρανος της Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας, για τις ανάγκες όλων των ενδεών και πασχόντων συνανθρώπων μας.
Ο Έρανος θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου και τα συνεργεία των εθελοντών στα έργα της αγάπης της Τοπικής μας Εκκλησίας θα περάσουν από όλα τα σπίτια και τα καταστήματα.
Για τον σωστό συντονισμό του Εράνου, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος διοργάνωσε τρεις Κληρικολαϊκές Συνάξεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου το απόγευμα στη Χαλκίδα και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου το πρωί στο Μαντούδι και το απόγευμα στην Ιστιαία, όπου ο Σεβασμιώτατος έδωσε τον καθιερωμένο οικονομικό απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου και τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης.
Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος απέστειλε στις Ενορίες την υπ’ αριθμ. 105 Εγκύκλιό του, σχετικά με τον Έρανο, η οποία θα αναγνωσθεί κατά την Θεία Λειτουργία των Κυριακών 2 και 9 Δεκεμβρίου.



















