ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ:Οι κάτοικοι αγκάλιασαν τους επισκέπτες
Ήρεμα κύλησαν οι πρώτες μέρες της εγκατάστασης νέων προσφύγων στο ξενοδοχείο «Στεφανία» στην Αμάρυνθο (φωτό πάνω δεξιά). Οι κάτοικοι της περιοχής δεν διαμαρτυρήθηκαν για την άφιξη των αλλοδαπών και δείχνουν να τους αγκαλιάζουν.
Το ίδιο, άλλωστε, είχαν κάνει και πέρυσι μετά τις αρχικές τους αντιδράσεις, οι οποίες ήταν κυρίως για τους μυστικοπαθείς χειρισμούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σύλλογοι και δημότες, μάλιστα, είχαν προσφέρει δωράκια στους πρόσφυγες για τα Χριστούγεννα.
Στο ξενοδοχείο βρίσκονται 172 άτομα: Κυρίως οικογενειάρχες από Συρία και Ιράν. Ανάμεσά τους αρκετά παιδιά και βρέφη, που χαρίζουν όμορφες στιγμές σε όλους (φωτό κάτω).

Οι συνθήκες διαμονής τους είναι εξαιρετικές και το φαγητό πάνω από ικανοποιητικό (φωτό κάτω).
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκατασταθούν κι άλλοι πρόσφυγες, με τις πληροφορίες να λένε ότι τελικά θα είναι γύρω στους 172.



















