Αυτός είναι ο 29χρονος που ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου

Αυτός είναι ο 29χρονος που ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου
11 Νοεμβρίου 2018, 07:35
A+ A-
Με εντολή Εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου αλλοδαπού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου. Πρόκειται για τον:

(επ) KHORASANI (ον) Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla , γεν.1989 στο Αφγανιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 07-12-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Επιστροφή