NOMADS: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Ελλη Παπαγγελή, αλλά και πρώην παίκτες του Survivor 1
Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις συνεχίζονται... Πολλοί πίστευαν ότι ο ΑΝΤ1 βλέποντας το Nomads να μην τραβάει θα το έκοβε με συνοπτικές διαδικασίες. Ομως, το ριάλιτι επιβίωσης όχι μόνο δεν θα ολοκληρωθεί, αλλά θα ενισχυθεί και θα αλλάξει. Πώς; Μα με τη δοκιμασμένη συνταγή. Με μαχητές και διάσημους από το Survivor 1.
Βαλίτσες για Μαδαγασκάρη ετοιμάζουν οι Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μισθοφόρος), Στέλιος Χανταμπάκης, Μαριάννα Καλλέργη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Έλλη Παπαγγελή (φωτό - η τελευταία βρίσκεται ήδη εκεί)!
Η Παπαγγελή μπορεί να μην ήταν παίκτρια του Survivor, αλλά πρόκειται για μια παρουσία που θα σχολιαστεί και θα ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη!
Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, μιλάμε ουσιαστικά για ένα ολικό λίφτινγκ στο ριάλιτι, το οποίο θα μπει εκ νέου δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το «βαρύ πυροβολικό» του παιχνιδιού, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είναι κολλητή φίλη της Παπαγγελή.

















