Νέα στοιχεία για τον δολοφονηθέντα στην Αλβανία Κώστα Κατσίφα

Νέα στοιχεία για τον δολοφονηθέντα στην Αλβανία Κώστα Κατσίφα
29 Οκτωβρίου 2018, 21:31
A+ A-
Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Σε συνεργασία με την Αλβανική αστυνομία βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών της συμπλοκής, που οδήγησαν στο θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει καλέσει την πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει διάβημα για το περιστατικό, ενώ προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση. 

Πηγές από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αλβανική πλευρά, δεν υπάρχουν στοιχεία ή μαρτυρίες που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή κατά την οποία σκοτώθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας με την ύψωση της ελληνικής σημαίας. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την ΕΛ.ΑΣ.,  ο κατσίφας είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών το 2008 για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά. 

Η σύλληψη είχε γίνει μετά από μεγάλη επιχείρηση στο Χαλάνδρι. Είχε βρεθεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να έχει στην κατοχή του μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Επιστροφή