Βγήκε πάλι με άδεια από την φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Συνολικά έξι ημέρες εκτός φυλακής θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος έλαβε νέα τετραήμερη άδεια από τις φυλακές Βόλου, αλλά πήρε επιπλέον δύο ημέρες με τη μορφή οδοιπορικών.
Έτσι, ο εκτελεστής της "17 Νοέμβρη", ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια αναχώρησε από την φυλακή το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει στο κελί του την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.
Η νέα άδεια στον Κουφοντίνα, που είναι και πολυήμερη, αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων, τόσο από τους συγγενείς των ανθρώπων που σκότωσε, όσο και από τις ΗΠΑ.
Το Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει κατ΄επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του στην «ευνοϊκή μεταχείριση» του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια, ενώ ανάλογο στάση τηρεί και η Τουρκία, αφού μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και Τούρκοι διπλωμάτες.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, με συνέντευξή του, ο επίσης καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στη "17 Νοέμβρη" Σάββας Ξηρός, έκανε γνωστό ότι ζητά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.



















