ΦΥΛΛΑ: Διήμερο πανηγύρι στο μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Αρμά
Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πανηγυρίζει η ιστορική Ιερή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, στα Φύλλα, για την γιορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Μεγαλομάρτυρα και Προστάτη της Μονής Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο κήρυγμα.
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά το τέλος της οποίας θα διανεμηθεί ευλογημένο φαγητό.
Στις Ιερές ακολουθίες θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος και θα ψάλλει Χορός Ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης, υπό την Διεύθυνση του Στυλιανού Μπενή.



















