Ο Ψαχνιώτης προπονητής Αντώνης Πριόνας οδήγησε την Εθνική Κορασίδων στην elite round

Ο Ψαχνιώτης προπονητής Αντώνης Πριόνας οδήγησε την Εθνική Κορασίδων στην elite round
18 Οκτωβρίου 2018, 18:55
A+ A-
Νίκησε και την Ελβετία.

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε η Εθνική Κορασίδων στους αγώνες του 9ου γκρουπ της 1ης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίες της εξασφάλισαν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο συμμετοχής στην elite round.

Προπονητής της Εθνικής Κορασίδων είναι ο Ψαχνιώτης Αντώνης Πριόνας που οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην επιτυχία.

Στον τρίτο αγώνα της Εθνικής στο γήπεδο Κρανούλας, η Ελλάδα νίκησε 2-1 την Ελβετία με γκολ της Πρίφτη (26’) και της Παχάκη στις καθυστερήσεις (94'), ενώ οι φιλοξενούμενες είχαν ισοφαρίσει στο 64’.

Στη φωτό πάνω η σέλφι του θριάμβου του Αντώνη Πριόνα και των παικτριών της "γαλανόλευκης".   

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Παναγιωτοπούλου, Τσουκαλά, Ξανθή (81’ Γρηγοριάδη), Παπαθεοδώρου (68’ Ράκου), Παχάκη, Μαρκουτσά (90’ Παπαγεωργίου), Βορριά, Βοΐλα (90’ Ευθυμίου), Πρίφτη, Ακριβάκη, Βασιλακάκου.

Ελβετία: Πενγκ, Αέρμπερχαρντ, Κολόμπο, Ες, Γκράνγκες, Χάκερ, Χεφτί (90’+2’ Σκούμπαχ), Λιουστίνα, Μουίνο (80’ Καναντί), Στάινμαν, Βις.

Επιστροφή