Οι αστυνομικοί τιμάνε τον Άγιο Αρτέμιο προστάτη Άγιο της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι αστυνομικοί τιμάνε τον Άγιο Αρτέμιο προστάτη Άγιο της Ελληνικής Αστυνομίας
20 Οκτωβρίου 2018, 08:00
A+ A-
Στη Χαλκίδα θα τελεστεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 9:30 το πρωί, θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Μετά την Δοξολογία θα  αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα σε όλες τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας στους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 17 έως και 19 Οκτωβρίου.

Επιστροφή