Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Νόσου Αlzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας είδαν παράσταση στην Αθήνα

Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Νόσου Αlzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας είδαν παράσταση στην Αθήνα
8 Οκτωβρίου 2018, 15:15
A+ A-
Ξέφυγαν από την καθημερινότητα της δουλειάς.  

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1 Οκτωβρίου) και γεφυρώνοντας τις δράσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο -μήνα αφιερωμένο στη νόσο Alzheimer-, το προσωπικό και οι συμμετέχοντες των προγραμμάτων της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας, παρακολούθησαν  τη θεατρική παράσταση  «Μενεξέδες και Ζουμπούλια».

Η παράσταση, με αμεσότητα, ευαισθησία και χιούμορ, συνθέτει θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία και την άνοια, όπως το χρόνο που φεύγει, την ανάγκη για επικοινωνία και αυτό που μένει, αφήνοντας μια αισιόδοξη αίσθηση. 

Μετά τη λήξη της παράστασης, όλοι μαζί, απόλαυσαν έναν βραδινό περίπατο στο Θησείο. Ήταν μια αφορμή να γνωριστούν καλύτερα οι συμμετέχοντες των προγραμμάτων και να ενθαρρυνθούν κοινωνικές δραστηριότητες.

Οι δράσεις αυτές, ενισχύουν τις σχέσεις στην κοινότητα-πλαίσιο αλληλεπίδρασης μέσα από το βίωμα νέων ευχάριστων εμπειριών.

Επιστροφή