Τα κλικ από τον αγιασμό των Διαιτητών

7 Οκτωβρίου 2018, 09:58
A+ A-
"Εσω έτοιμοι" η προτροπή του προέδρου τους Λευτέρη Φανού

Με την παρουσία 50 μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα περίοδο από τον π. Ιωάννη Φαφούτη, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Λευτέρης Φανός ζήτησε από τους διαιτητές την προσοχή τους στην προσωπική και κοινωνική τους συμπεριφορά, ενώ συνέστησε  στους κομμένους διαιτητές να είναι πάντα έτοιμοι για να επανέλθουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Ψαθάς ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία με την ΕΠΣΕ (σ.σ. ήδη, τα έξοδα διαιτησίας στην πρώτη αγωνιστική της Α' ΕΠΣΕ είναι ...προσφορά των διαιτητών και θ' ακολουθήσει το ίδιο σε αγωνιστική της Β' ΕΠΣΕ).

Ο πρ. πρόεδρος της Ενωσης Γιάννης Παπακωνσταντίνου τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί και τέλειωσε με την ευχή να αυξηθεί το δυναμικό του Συνδέσμου, τονίζοντας συγχρόνως πως... "υπάρχουν έμπειροι διαιτητές που θέλουν να βοηθήσουν νέους"

Τέλος με την ευχή "καλή χρονιά χωρίς γκρίνιες" ολοκλήρωσε τις ομιλίες ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Ηλίας Μπουρμάς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του egnomi.gr

 

Επιστροφή