Σίμος Κεδίκογλου: Ξεπέρασε κάθε όριο η κωλυσιεργία στο Υπουργείο Πολιτισμού
Επανέρχεται στο θέμα της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας ο Σίμος Κεδίκογλου με νέα ερώτησή του προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά.
Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ χαρακτηρίζει ανεξήγητη την καθυστέρηση, όσον αφορά στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος και παρά τις διαβεβαιώσεις, που είχαν δοθεί για το αντίθετο.
Ο Σίμος Κεδίκογλου υπογραμμίζει, ότι: " Η κωλυσιεργία στο Υπουργείο Πολιτισμού ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς, ενώ πριν από δύο περίπου εβδομάδες πραγματοποιήθηκε αυτοψία, έστω και με καθυστέρηση 1,5 σχεδόν μήνα, από την πρώτη αναβολή του θέματος, εντούτοις η εξέλιξη ήταν αρνητική."
Επίσης, αναφέρει, ότι οι πολίτες της Εύβοιας γίνονται αποδέκτες της κοροϊδίας και του εμπαιγμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαπιστώνοντας εμπράκτως τα ψέματα της κυβέρνησης, όπως είναι η μη τήρηση της δέσμευσής τους για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έγκριση των μελετών της αποκατάστασης.
Αυτό προκύπτει -σύμφωνα με τον βουλευτή - από το γεγονός, ότι δεν συμπεριέλαβαν καν την έγκριση των μελετών αποκατάστασης της ΔΑΧ στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, που προγραμματίστηκε για την 27η Σεπτεμβρίου 2018.



















