Ζευγάρι έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το αλεξίπτωτό του έπεσε σε καλώδια ρεύματος (VIDEO)
Ηλεκτροπληξία υπέστη ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας όταν ο δυνατός άνεμος έριξε το "παραπέντε" του σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, μπροστά σε εκατοντάδες τρομοκρατημένους θεατές.
Οι ερευνητές λένε ότι ο άνδρας που χειριζόταν το ταχύπλοο που έσερνε το αλεξίπτωτο ήρθε πολύ κοντά στην ακτή, με αποτέλεσμα το "παραπέντε" να πετάξει επάνω από τους λουόμενους.
Το βίντεο, που προφανώς τράβηξε κάποιος από τους άλλους παραθεριστές που το κατάλαβαν ότι κάτι θα πήγαινε στραβά, δείχνει το "παραπέντε" να ...πετά από το νερό και στη συνέχεια τα σχοινιά του να ακουμπούν στα καλώδια.
Το ζευγάρι εικονίζεται να αιωρείται αβοήθητο στον αέρα, αλλά καθώς πλησιάζει στα καλώδια διακρίνονται αρκετές λάμψεις και ένα δυνατό «μπανγκ», με τα καλώδια να σπάνε και τον άνδρα και την γυναίκα να στέλνονται ανεξέλεγκτα στον αέρα προτού προσγειωθούν στην άμμο, ενώ ακούγονται κραυγές.
Ο άνδρας, από το Όρελ της νότιας Ρωσίας, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και έχει πολλά σπασμένα πλευρά, ενώ η γυναίκα έχει υποστεί ένα σπάσιμο στην μύτη και έχει μώλωπες και γδαρσίματα σε όλο της το σώμα, αναφέρει η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...


















