ΣΟΚ: Εκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά

ΣΟΚ: Εκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά
23 Σεπτεμβρίου 2018, 10:19
A+ A-
Απίστευτη κτηνωδία.

Μόνο ως κτηνωδία θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τη συμπεριφορά μερικών ανθρώπων που έκλεισαν σε ξυλόφουρνο μια σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της για να την κάψουν.

Η σκυλίτσα  είχε βρει καταφύγιο μέσα στο φούρνο σε περιοχή της Κρήτης, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τα κουταβάκια της. Εκεί όμως κάποιοι άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου, σφράγισαν με πέτρες το φούρνο και έβαλαν φωτιά για την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια της.

Περίοικος όμως που αντιλήφθηκε το συμβάν έτρεξε αμέσως και έσβησε τη φωτιά. Δυστυχώς όμως το ένα κουταβάκι έχασε τη ζωή του, ενώ η σκυλίτσα και τα υπόλοιπα κουταβάκια μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Το βράδυ της Πέμπτης ένα άλλο κουταβάκι έχασε τη ζωή του ενώ η σκυλίτσα έχει αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες, καθώς οι κάτοικοι ανέφεραν ότι την συγκεκριμένη σκυλίτσα την είχαν πυροβολήσει τον περασμένο Μάιο, αλλά τα σκάγια πέτυχαν ανήλικο μαθητή που βρισκόταν δίπλα.

Επιστροφή