ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χρηματοδότηση ύψους 3.000.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χρηματοδότηση ύψους 3.000.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης
11 Σεπτεμβρίου 2018, 15:32
A+ A-
Για την αποκατάσταση του κτίσματος

Χρηματοδότηση ύψους 3.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση της δημοτικής αγοράς της Χαλκίδας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας -και πιθανότατα υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων- Φάνη Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης είχε ήδη ενημερώσει το δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, για την απόφασή του. Τόνισε ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, θα ληφθεί και η σχετική απόφαση για τη δέσμευση του ποσού.

Η κίνηση Μπακογιάννη έχει σημαντικό αντίκτυπο προ των δημοτικών εκλογών, αλλά και για την πορεία του έργου, για το οποίο υπενθυμίζουμε ότι η δημοτική αρχή Παγώνη δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει κονδύλια και σκοπεύει να φεσώσει το Δήμο Χαλκιδέων με υπέρογκο δάνειο 15.000.000 ευρώ περίπου.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της "Γνώμης".

Επιστροφή