Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πήγε διακοπές στη Σίφνο-Εκεί παντρεύονται Τανιμανίδης και Μπόμπα

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πήγε διακοπές στη Σίφνο-Εκεί παντρεύονται Τανιμανίδης και Μπόμπα
1 Σεπτεμβρίου 2018, 15:02
A+ A-
Το Σάββατο γίνεται ο γάμος.

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο!

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην εκκλησία  του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στο σπίτι των κουμπάρων τους, Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη Σίφνο, όπου και έγινε το bachelorette της νύφης με τις φίλες της.

Στη Σίφνο πάντως, βρίσκεται για διακοπές και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ, αλλά και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου (φωτό πάνω).

Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας από την Τριάδα απολαμβάνει τα μπάνια του στο νησί, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν παρευρεθεί ή όχι στον γάμο του Τανιμανίδη και της Μπόμπα.

Xριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης.

 

Επιστροφή