Ο ζωντανός θρύλος της ροκ Μικ Τζάγκερ εθεάθη σε ταβέρνα της Τήνου

Ο ζωντανός θρύλος της ροκ Μικ Τζάγκερ εθεάθη σε ταβέρνα της Τήνου
24 Αυγούστου 2018, 12:16
A+ A-
Είχε στο πλευρό του τη νεαρή σύζυγό του.

Και ο Μικ Τζάγκερ φέτος ψήφισε «Ελλάδα» για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο γερόλυκος και θρύλος της ροκ (με τους Rolling Stones) εμφανίστηκε σε ταβέρνα της Τήνου (στο ορεινό κομμάτι του νησιού), μαζί με τον ανιψιό του μεγάλου Βρετανού ζωγράφου Λούσιαν Φρόιντ, την κατά 50 χρόνια νεότερη σύντροφό του και την υπόλοιπη παρέα τους. 

Φυσικά, ο Τζάγκερ δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει απαρατήρητος. Στην ταβέρνα στην Τήνο τον αναγνώρισε μια παρέα Γάλλων που επίσης έτρωγαν την ίδια ώρα εκεί και άρχισαν να φωνάζουν από τη χαρά τους! Κάποιοι θαμώνες, μάλιστα, τον πλησίασαν για να ανταλλάξουν μια κουβέντα με τον ζωντανό θρύλο της ροκ, με τον Μικ Τζάγκερ να είναι εξαιρετικά ευγενής, προσιτός, άνετος, επικοινωνιακός και με διάθεση για χιούμορ! 

Στη συνέχειεα, ο Τζάγκερ και οι φίλοι του, όλοι μαζί, έφυγαν με ένα τζιπ. 

Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του φημολογείται ότι διανυκτέρευσαν σε σπίτι που είχε νοικιάσει φίλος του μουσικός στην ευρύτερη περιοχή του Τριαντάρου. 

Χθες το μεσημέρι ο Τζάγκερ αναχώρησε με ιδιωτικό ταχύπλοο για την Αντίπαρο, όπου θα φιλοξενηθεί από Ελληνα επιχειρηματία του Λονδίνου που έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί. 

Η σύντροφος του Τζάγκερ 

Ο Τζάγκερ, λίγο μετά την αυτοκτονία της τελευταίας του συντρόφου Λορίν Σκοτ το 2014, άρχισε να βγαίνει με την μελαχρινή μπαλαρίνα Μελανί Χάμρικ (φωτό) με την οποία το 2016 απέκτησαν έναν γιο, πρώτο παιδί της Χάμρικ, πέμπτο για τον γερόλυκο της ροκ!

Ο 75χρονος Τζάγκερ, η 31χρονη φίλη του και ο γιος τους, πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί σε μια κόκκινη Κάντιλακ, αναχωρώντας για ένα οικογενειακό ταξίδι, που πιθανόν να ήταν αυτό στην Ελλάδα.

Επιστροφή