ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ: Ήταν πολύ καλός ο συντονισμός των δυνάμεων και γλιτώσαμε τα χειρότερα

ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ: Ήταν πολύ καλός ο συντονισμός των δυνάμεων και γλιτώσαμε τα χειρότερα
16 Αυγούστου 2018, 10:16
A+ A-
Δείτε τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την φωτιά στο Κοντοδεσπότι.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης, ο οποίος βρέθηκε από το απόγευμα της Κυριακής στο μέτωπο τη φωτιάς που ξέσπασε στο Κοντοδεσπότι Εύβοιας, δήλωσε τα εξής:

 «Με το πολύ καλό συντονισμό όλων των δυνάμεων της  γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πυροσβεστικής, του στρατού, της αστυνομίας, των εθελοντών, περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό η δύσκολη φωτιά που ξέσπασε χθες και κινδύνευσε να πλήξει το Κοντοδεσπότι και το Σταυρό.

Υπήρξε έγκαιρη εκκένωση των κατοίκων στο Κοντοδεσπότι.  Χάρη  σʼ αυτό το συντονισμό  και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων, δεν υπήρξε καταστροφή σπιτιών και κυρίως δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο και αναμένεται μέχρι το βράδυ να ελεγχθεί πλήρως.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως στο Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, στους πυροσβέστες, στους εθελοντές και σε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς».

Επιστροφή