Θρίλερ με νεκρό άντρα στην παραλία του Λιμνιώνα
Δεν μας έφτανε το θρίλερ στη στεριά με τη φωτιά που απείλησε κατοικημένες περιοχές σε Ψαχνά και Κοντοδεσπότι, προέκυψε και θρίλερ στη θάλασσα αργά το απόγευμα της Κυριακής 12 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε νεκρός άντρας στη θαλάσσια περιοχή του Λιμνιώνα και υπήρξε κινητοποίηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση της σορού.
Στην περιοχή επικρατούσε μεγάλη θαλασσοταραχή και η πρόσβαση από τη θάλασσα ήταν αδύνατη γι΄ αυτό κλήθηκε η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από μια χαράδρα στα απότομα βράχια που καταλήγουν στην παραλία του Λιμνιώνα, ενώ δεν είχαν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ταυτότητα του θύματος και για το πως βρέθηκε εκεί.



















