Στον Εισαγγελέα κατά του Παγώνη η Ομάδα Πολιτών για την Διάσωση της Δημοτικής Αγοράς

Στον Εισαγγελέα κατά του Παγώνη η Ομάδα Πολιτών για την Διάσωση της Δημοτικής Αγοράς
8 Αυγούστου 2018, 08:54
A+ A-
Ζητάει την οριστική μελέτη για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας προσέφυγε η Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Διάσωση και Επαναλειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας κατά του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη.

Αιτία της προσφυγής στον Εισαγγελέα είναι η άρνηση του Δημάρχου να χορηγήσει στην Ομάδα αντίγραφο της οριστική μελέτης του έργου "Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας."

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου η Ομάδα κατέθεσε αίτηση στον Εισαγγελέα, από τον οποίο ζητάει την παρέμβασή του ώστε να της χορηγηθεί αντίγραφο της μελέτης και παραθέτει μία σειρά από επιχειρήματα για να υποστηρίξει το αίτημά της.

Την αίτημα για παρέμβαση του Εισαγγελέα υπογράφουν -μεταξύ άλλων- τα μέλη της Ομάδας Γιώργος Βλαχογεώργος, ιατρός-πνευμονολόγος, Γιάννης Κατσάνος, φιλόλογος, Ροζίνα Κολώνια, φιλόλογος, Παύλος Κοτρωνάκης, αρχαιολόγος, Βασιλική Λευκούδη, φιλόλογος, Ζωή Μπαρώτα, φιλόλογος, Χαρά Νίκα, φιλόλογος, Μαριάννα Ράνου, αρχιτέκτονας, Γιώργος Σαρηγιάννης, ομότιμος καθηγητής Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, Κάλλια Χατζηγιάννη, ιστορικός- αρχειονόμος.

Επιστροφή