Στην Άνω Βάθεια ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών
Την Κυριακή 15 Ιουλίου το πρωί, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Ηγούμενος της Ιερής Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Πεντέλης.
Μαζί του λειτούργησε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Σακελάριος Δημήτριος Αργύρης. Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους Άγιους Πατέρες της Αγίας Δ' Οικουμενικής Συνόδου.
Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο για την άδεια και ευλογία να τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό, στην συνέχεια συνεχάρη τον π. Δημήτριο Αργύρη για την ευπρέπεια του Ιερού Ναού και την εγκάρδια αγάπη του και υποδοχή που του επιφύλαξε με τους ενορίτες του.




















