Αναβλήθηκε η συναυλία με την Ελένη Δήμου στη Χαλκίδα

Αναβλήθηκε η συναυλία με την Ελένη Δήμου στη Χαλκίδα
19 Ιουλίου 2018, 18:11
A+ A-
Διαβάστε πότε θα γίνει και πως θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, κατόπιν ενημέρωσης από την παραγωγή, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία, με την Ελένη Δήμου, που επρόκειτο να γίνει σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή, στη Χαλκίδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί, στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

« Όσοι έχουν προμηθευθεί εισιτήρια μόνο από το θερινό Κιν/φο Ρεξ, η εξόφληση τους θα γίνει στο ίδιο σημείο ή επικοινωνήστε στο 2221061071. Σε περίπτωση που έχετε προμηθευθεί μέσω Ιντερνέτ (viva) ή σε όποιο άλλο σημείο προπώλησης, απευθύνεστε στα σημεία αγοράς των εισιτηρίων.»

 

Επιστροφή