Επεκτάθηκε στο facebook η κόντρα με τον Δημήτρη Θωμά στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου
Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κύμης – Αλιβερίου εκδόθηκε ανακοίνωση, κατά του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, με αφορμή αναρτήσεις του τελευταίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται –μεταξύ άλλων- τα εξής:
« Ο κ. Θωμάς , αντί να απολογείται ως όφειλε απέναντι στους δημότες , για την καταστρεπτική πολιτική του που οδήγησε την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. στα όρια της χρεωκοπίας και της απαξίωσης , ζητά και τα ρέστα .
Χαίρεται και πανηγυρίζει κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα στην επιχείρηση και αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του για όσα δεινά έχει συσσωρεύσει στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. η ανερμάτιστη και καταστρεπτική πολιτική που ακολούθησε όσο την διοικούσε.
Μας εγκαλεί γιατί δεν κάναμε συντήρηση των αντλιοστασίων και του δικτύου ύδρευσης. Φαίνεται πως ακόμα μία φορά βρίσκεται εκτός πραγματικότητας , αφού δεν έχει επισκεφθεί , όπως φαίνεται , τα αντλιοστάσια του Δήμου για να διαπιστώσει τη διαφορά από τη δική του θητεία . Ή την έχει διαπιστώσει και δεν θέλει να το αποδεχθεί , εμφανίζοντας , ως συνήθως , το άσπρο ως μαύρο.
Μας εγκαλεί αντί να απολογείται . Γιατί ενώ ήταν Δήμαρχος 12 χρόνια η Κύμη διαθέτει το χειρότερο δίκτυο ύδρευσης σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες. Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την επάρκεια ύδρευσης της πόλης , εξαρτώντας την από το νερό των χωριών της Κύμης .
Μας κατηγορεί γιατί έχουμε μόνο έναν υδραυλικό στην Κύμη και δεν μας λέει πόσους υδραυλικούς προσέλαβε στην διάρκεια της θητείας του . Πώς να τους προσλάβει , άραγε, αφού είχε αφήσει την επιχείρηση χωρίς Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προκηρύξει προσλήψεις ;
Μήπως αντιμετώπιζε το πρόβλημα της έλλειψης υδραυλικών με εργαζόμενους με αποδείξεις επαγγελματικής δαπάνης ; Θέλει ο κ. Θωμάς να μας μιλήσει για τις ειδικότητες που απασχολούσε με τα δελτία ; Για τις γυναίκες που έχετε εκδώσει αποδείξεις επαγγελματικής δαπάνης ,που δούλευαν στις επισκευές των δικτύων ύδρευσης ή των αντλιοστασίων;
Θέλει δεν θέλει όμως θα μιλήσει γι’ αυτές τις προσλήψεις στην Δικαιοσύνη , όπως είναι πλέον υποχρεωμένος να κάνει.»


















