Το 1ο Boom Reggae Festival διεξάγεται στη Σκύρο
Το 1ο Boom Reggae Festival διεξάγεται από τις 20 ως τις 22 Ιουλίου στη Σκύρο,στον πολυχώρο Cooknara, στην παραλία της Κυρά Παναγιάς, σε μία απάνεμη τοποθεσία, που περιβάλλεται από πευκόδασος.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δύο σκηνές και 23 προσεκτικά επιλεγμένα μουσικά σχήματα, μεταξύ των οποίων τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες από το εξωτερικό, καθιστούν το BRF τη μεγαλύτερη reggae συνάντηση που έχει συμβεί εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες στην Ελλάδα.
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια,κοινωνικές δράσεις και κατασκήνωση σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Το Boom Reggae Festival υπόσχεται τρεις μέρες γεμάτες reggae μουσική από κάθε γωνιά του πλανήτη, workshops και υπαίθριες δραστηριότητες, φαγητό, ποτό και πολύ χορό.
Πλήθος pre festival events διοργανώνονται πανελλαδικά από την ομάδα του BRF με καταληκτικό αυτό της Πέμπτης 19 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία της Χώρας της Σκύρου.
Το soundsystem των Irie Action και οι Gobey & P-Gial σε ένα live project αναλαμβάνουν τα μουσικά ηνία. Το πάρτι θα μεταφερθεί στο Ρόδον μπαρ, με ένα mix από dj sets.
Ενημερωθείτε στο facebook: boomreggaefestival.



















