18χρονος κολυμβητής πέθανε στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

18χρονος κολυμβητής πέθανε στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου
9 Ιουλίου 2018, 15:10
A+ A-
Ηταν ένας από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της τεχνικής κολύμβησης.

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 18χρονου πρωταθλητή τεχνικής κολύμβησης Δημήτρη Παυλογιάννη στη Θεσσαλονίκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ο νεαρός κολυμβητής, μέλος κολυμβητικού συλλόγου της Αθήνας, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες, κατέρρευσε μόλις βγήκε από την πισίνα του ξενοδοχείου.

Στον 18χρονο έγινε ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση), ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο Δημήτρης Παυλογιάννης ήταν ένας από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης και το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, κατόρθωσε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 07:20.69.

 





 

 

Επιστροφή