Εκδρομή στο Λουτράκι για τους έφεδρους αξιωματικούς της Εύβοιας
Την Κυριακή 1 Ιουλίου 42 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Εύβοιας με τις οικογένειες τους, πραγματοποίησαν εκδρομή στο Λουτράκι, η οποία ξεκίνησε με επίσκεψη στην Ιερή Μονή του Οσίου Παταπίου – πάνω από το Λουτράκι - στα Γεράνια Όρη.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Σχολή Μηχανικού , που εδρεύει στο Λουτράκι. Ο Ταξίαρχος Ηλίας Αρσένος , Διοικητής της Σχολής υποδέχτηκε τους εκδρομείς από την Χαλκίδα και τους ξενάγησε –μεταξύ άλλων- στην Δίολκο, τον πλακόστρωτο δρόμο ειδικής κατασκευής που συνέδεε για περίπου 1500 χρόνια τις δύο άκρες του Ισθμού και κομμάτι διασώζεται μέσα στην Σχολή.
Ακολούθησε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου, σύντομη στάση για καφέ στην παραλία Λουτρακίου και επιστροφή στη Χαλκίδα. Η επόμενη δράση του Συνδέσμου έχει προγραμματιστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει επίσκεψη στα Βασιλικά Ανάκτορα στο Τατόι.



















