Νέα στοιχεία φωτιά για τη μαφία της κοκαΐνης στη Χαλκίδα
Εφτασεεεεε! Η Γνώμη είναι και πάλι στα περίπτερα με πολύ αποκαλυπτικές ειδήσεις και νέα από όλο το νομό. Μάθετε τις ειδήσεις έτσι όπως πραγματικά έχουν και πάμε να δούμε τα κυριότερα ρεπορτάζ της εβδομάδας.
1) Σε πανικό η...υψηλή κοινωνία της Χαλκίδας από τα νέα στοιχεία φωτιά για το κύκλωμα της κοκαΐνης που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Γνώμη.
2) Η Ελένη Κεχριώτη είναι ένας άγγελος για τα μικρά παιδιά και μιλάει στην εφημερίδα για την πρώτη της εργασιακή εμπειρία ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.
3) ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΑΚΗΣ: Το γλέντησαν στα θρανία μαθητές, καθηγητές και γονείς και η Γνώμη ήταν εκεί!
4) Βαρύ πένθος για το σμηναγό Λευτέρη Κακαρά. Πώς επήλθε ο θάνατός του.
5) Αλιβεριώτης στηρίζει νέες επιχειρήσεις χρηματοδοτώντας διαγωνισμό! Ποιος είναι και πώς απέκτησε την περιουσία του.
6) ΘΛΙΒΕΡΟ: Αστεγος ζει σε σάπιο αυτοκίνητο και παρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε γι' αυτόν επέστρεψε στον ανέστιο εφιάλτη του...
7) 50 χρόνια ζωής για το ναό της Ευαγγελίστριας στην Κάνηθο. Τι έγινε στην εκδήλωση και τι δηλώνει στη Γνώμη ο Γιάννης Τσίγκανος, ο οποίος έχει αφιερώσει 50 χρόνια ζωής στο ναό!
8) Κούρασαν τα κλισέ στην ημερίδα της γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Εύβοιας. Ποιες κυρίες έδωσαν το "παρών" και ποιες βραβεύτηκαν.
9) Χωρίς έμπνευση το τριήμερο εκδηλώσεων του συλλόγου "Τ' Αλωνάκι". Τι είδε το "μάτι" της Γνώμης.
10) Γάμος με ...Μουντιαλική λάμψη για τον Βαγγέλη Ντελέκο και την Αναστασία Χατζηλάμπρου.
11) Διακρίσεις στο drift για τον Χαλκιδέο Παναγιώτη Γρηγορίου.
12) Μαγευτικό ταξίδι στην Αναγέννηση από το Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας. Η ...θεά Αφροδίτη, ο Αμλετ και η Pieta του Μιχαήλ Αγγελου που ξεχώρισαν!
13) Εφιάλτης έγινε ο κλέφτης με τα αντικλείδια για τον Μιχάλη Τσιλιβάκο και τον Γιώργο Παπουτσή.
14) "Εφυγε" ο κοινοτάρχης της καρδιάς των κατοίκων του Τραχηλίου. Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Σέγκος.
Αυτά και άλλα πολλά μόνο στη Γνώμη που κυκλοφορεί. Καλή σας ανάγνωση...


















