ΧΑΛΚΙΔΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε στα πράσα δύο κλέφτες
Αστυνομικός της Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, απέτρεψε κλοπή σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Χαλκίδας και οδήγησε στη σύλληψη των δύο δραστών, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό και 17χρονο Έλληνα, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Ιουνίου, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς τους, επιχείρησαν να κλέψουν εμπορεύματα από κατάστημα.
Συγκεκριμένα, παραβίασαν με μεταλλικό αντικείμενο (τμήμα από σωλήνα), είσοδο εμπορικού καταστήματος της περιοχής Χαλκίδας, χωρίς όμως να καταφέρουν να κλέψουν κάτι, καθώς κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας που προσέτρεξαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν προκαλέσει στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν το κατάστημα, φθορές και σε Ι.Χ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεταλλικό αντικείμενο, με το οποίο παραβίασαν την είσοδο.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



















