ΛΑΜΙΑ: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του (VIDEO)
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε επί πέντε ολόκληρε ώρες στην Ανακρίτρια Λαμίας κ. Παντοπούλου, ενώ φέρεται να τον "έκαψε" η ιατροδικαστική έκθεση, μετά την εξέταση που έγινε στην εγγονή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση της ιατροδικαστή Αποστολίας Ακριβούση φέρεται να περιγράφονται για το 7χρονο κοριτσάκι: "Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα, η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από τις 7 Ιουνίου."
Υπό το βάρος των στοιχείων αυτών ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, τονίζοντας ότι: "Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου..."
Δείτε παρακάτω την αποκαλυπτική δήλωση του κ. Κρούπη:



















