Παρών σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις ο Τάσος Πρατσόλης

Παρών σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις ο Τάσος Πρατσόλης
9 Ιουνίου 2018, 19:18
A+ A-
Παρέστη και στην τελετή Αγιοκατάταξης του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη, στη Μονή του Οσίου Δαυίδ.

Μπορεί αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν άθεοι, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τον βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Πρατσόλη, ο οποίος δίνει το «παρών» σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Φυσικά παραβρέθηκε και στην τελετή Αγιοκατάταξης του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Ιερά Μονή του οσίου Δαυίδ, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Στην συνέχεια, παρέστη και στο δείπνο που παρετέθη προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής.

Όπως αναφέρει δελτίο τύπου του γραφείου του: « Συμμετείχε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Έτσι, το πρωί του Σαββάτου ήταν στην Αιδηψό, το πρωί της Κυριακής στο Νέο Πύργο, ενώ επισκέφτηκε και τη Λίμνη.»

Επιστροφή