Άγριο έγκλημα με θύμα συνταξιούχο ταχυδρόμο

Άγριο έγκλημα με θύμα συνταξιούχο ταχυδρόμο
29 Μαΐου 2018, 14:55
A+ A-
Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του, με κυνηγετικό όπλο.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαΐου στη Ζάκυνθο. Ένας 70χρονος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ βρέθηκε νεκρός, πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 70χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή Αηλιάς Βολίμων Ζακύνθου στις οκτώ παρά δέκα το πρωί της Δευτέρας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στα δεξιά του δρόμου, με το θύμα να φέρει τραύματα σε πρόσωπο, θώρακα και χέρια.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν αφαιρεθεί προσωπικά αντικείμενα από το θύμα, ούτε είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους συγγενείς του. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε διερχόμενος οδηγός ταξί ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου διενεργεί έρευνες, ενώ μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Επιστροφή