Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στην Αττική Οδό
Κινηματογραφικές σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα, Τρίτη, τα ξημερώματα στην Αττική Οδό. Δύο άτομα λήστεψαν το κατάστημα «Γρηγόρης» στο ύψος της Παιανίας και ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3:30 το πρωί, όταν οι δύο άνδρες με απειλή όπλου άρπαξαν χρήματα από το ταμείο. Δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Λίγη ώρα αργότερα «χτύπησαν» και ένα βενζινάδικο στην Αττική Οδό.
Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει καταδίωξη από αστυνομικούς με τους δύο άνδρες σε πρώτη φάση να τους απειλούν με προτεταμένα όπλα και τους αστυνομικούς να απαντούν με πυροβολισμούς στον αέρα.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, όπου και χάθηκαν τα ίχνη των δύο ανδρών που παραμένουν ασύλληπτοι.



















