Τον έψαχναν σε όλη την Ελλάδα και τον έπιασαν στη Θήβα
11 Μαΐου 2018, 07:27
Εκκρεμούσε σωρεία διωκτικών εγγράφων σε βάρος 40χρονου για ληστεία, παράνομη οπλοφορία κ.ά.
Συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαΐου στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:
- Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης) κατά συναυτουργία.
- Απόφαση του Βʼ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (25) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης).
- Δύο Εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δʼ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.



















