ΝΟΧ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 6-7: Πέταξε στα σκουπίδια την τελευταία επίθεση

12 Απριλίου 2018, 18:43
A+ A-
Πάλεψε, αλλά ήταν νευρική η ομάδα της Χαλκίδας.

Την ήττα με 7-6 από τη Νίκη Βόλου γνώρισε την Τετάρτη του Πάσχα στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας ο ΝΟΧ για την Α2 Πόλο.

Η ομάδα της Χαλκίδας που κάνει προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό αντιμετώπισε τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας και έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.

Ο ΝΟΧ ήταν νευρικός (και) λόγω κάποιων αποφάσεων του διαιτητή Πολυχρονόπουλου, ενώ άριστη στα καθήκοντά της ήταν η διαιτητής Μαρκοπούλου.

Ο ΝΟΧ βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο α' ημίχρονο, κυνήγησε το σκορ στο β' ημίχρονο και διεκδίκησε τη νίκη επί ίσοις όροις.

Ομως, μισό λεπτό πριν το φινάλε πέταξε στα σκουπίδια την τελευταία επίθεση, στην οποία θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Μία λάθος πάσα -υπό πίεση- ήταν αρκετή...

Γενικά, ήταν ένα ματς με αρκετό «ξύλο» κάτω από το νερό, ενώ οι Χαλκιδέοι έπαιξαν στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γάτου.

Η εξέλιξη του σκορ: 0-1, 1-1 (Αλαφάκης), 2-1 (Μπουρνάζος), 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 (Γάτος), 4-4 (Μπουρνάζος), 4-5, 5-5 (Παύλος Μερκουριάδης), 5-6, 5-7, 6-7 (Οικονόμου).

Για το ΝΟΧ έπαιξαν οι: Τρίκας, Οικονόμου, Παλαιολόγος, Γάτος, Αλαφάκης, Καρλής, Παύλος Μαρκουριάδης, Πικρίδας, Αθανασίου, Μπουρνάζος, Νίκος Μερκουριάδης,  Βλάχος.

Το egnomi.gr βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ...φωτοστιγμιότυπα από το ματς. Περισσότερο ρεπορτάζ και στην έντυπη «Γνώμη» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Επιστροφή