Η κακοκαιρία χάλασε τα σχέδια του Μητροπολίτη Χαλκίδας

Η κακοκαιρία χάλασε τα σχέδια του Μητροπολίτη Χαλκίδας
7 Απριλίου 2018, 14:30
A+ A-
Άλλαξε το πρόγραμμα χοροστασιών του Σεβασμιώτατου.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος είχε προγραμματίσει την μετάβαση του στη Σκιάθο, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, μετά την συγκέντρωση των Επιταφίων στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά η κακοκαιρία του χάλασε τα σχέδια.

Η κακοκαιρία και οι ισχυρότατοι άνεμοι δεν επέτρεψαν τον απόπλου του σκάφους από την Βόρειο Εύβοια προς το νησί των Σποράδων, με αποτέλεσμα να μεταβληθεί το πρόγραμμα τω χοροστασιών του Σεβασμιωτάτου.

Το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου το πρωί, αντί να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου, χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, στη Χαλκίδα.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στις 7:00, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδας και το βράδυ, όπως κάθε χρόνο, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας.

Την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα  θα τελέσει την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδας.

Μετά το τέλος του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, το «Χοροστάσι της Αγάπης» από Χορευτικά Συγκροτήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδας και Ενοριακών Τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών.

Επιστροφή