ΑΦΡΑΤΙ-ΕΥΡΙΠΟΣ 1-0: Δεύτερο σερί τρίποντο και ...πέρασε από πάνω

31 Μαρτίου 2018, 22:48
A+ A-
Χρυσό το παρθενικό γκολ του Δημήτρη Βαβουλιώτη

Η Αναγέννηση Αφρατίου είχε κερδίσει στα τέλη του Οκτώβρη τον Κεραυνό Χαλκίδας και από τότε είχε ξεχάσει τη νίκη. Μέσα στο Μάρτη, όμως, πέτυχε δυο σερί τρίποντα και ξεβάλτωσε από την τελευταία θέση.

Η πρώτη (το 2018) νίκη έγινε την πρ. αγωνιστική επί της Αθλόπολης, που παλεύει κι αυτή για την παραμονή στη Β' κατηγορία. Η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Αφρατίου ήρθε ...καπάκι, πάλι επί μιας ομάδας που ψάχνει κι αυτή πόντους για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σήμερα, λοιπόν, κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Ευρίπου και ...αναγεννήθηκε ακόμη πιο πολύ η Αναγέννηση Αφρατίου αφού πέρασε πάνω από τις τέσσερις ομάδες της Χαλκίδας, που είναι στη ζώνη κινδύνου. Αύριο θα παίξουν μεταξύ τους , δύο -Κάνηθος και Αθλόπολις- απ' αυτές (οι άλλες είναι ο Εύριπος και η ΑΕΧ που υποδέχεται αύριο τον Αγιο Αθανάσιο ο οποίος προέρχεται από 6 σερί ήττες!).

Το χρυσό γκολ για το Αφράτι στον αγώνα με τον Εύριπο, το πέτυχε ο 18χρονος Δημήτρης Βαβουλιώτης στο 41'. Ηταν μάλιστα το παρθενικό του γκολ με την ομάδα της Αναγέννησης στην οποία ήρθε το καλοκαίρι από τον Ερμήλιο Ανθηδώνος.

Διαιτήτευσε ο Στράτος Ντούρας με βοηθούς τους Γ. Νικολάου, Αν. Μούντριχα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ (Σωτ. Τζανής): Χ. Βαβουλιώτης, Εντόκα, Γκίνης (66' Χαραλάμπους), Βαλκάνος (67' Ε. Πετράκης), Βάθης, Σπανός (89' Ελευθεριάδης), Μαντάς, Σίδερης, Νερούτσος, Αγγελής, Δ. Βαβουλιώτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ (Κ. Σταματίου): Δεληγιάννης, Κατσανάς, Παππάς, Ν. Τσάλλας, Λέων, Βλάχος, Στέργ. Αποστολίδης (90' Δέδες), Γ. Τσάλλας (60' Σταμ.-Γιωρ. Αποστολίδης), Αλιάζ, Δεληγιώργης, Τζόσι.

Επιστροφή