Σε Βερολίνο, Παρίσι και Βουκουρέστι προβάλλεται η Στερεά Ελλάδα

Σε Βερολίνο, Παρίσι και Βουκουρέστι προβάλλεται η Στερεά Ελλάδα
8 Μαρτίου 2018, 09:38
A+ A-
Δέσμη δράσεων για τον Τουρισμό από την Περιφέρεια. 

Σε μία ακόμη δέσμη δράσεων τουριστικής προβολής προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που συμμετέχει σε τρεις διεθνείς εκθέσεις στο Βερολίνο, το Παρίσι και την Ρουμανία.

Από την Τετάρτη 7 Μαρτίου η αποστολή της Περιφέρειας, που αποτελείται από επιχειρηματίες του τουρισμού, λαμβάνει μέρος στην Διεθνή Έκθεση ITB, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Salon Destination Nature, στο Παρίσι.

Στο μεταξύ, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΤΤR 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, δόθηκε η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του τουρισμού να αποκτήσουν επαφή με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων και προβλήθηκαν τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Στερεάς Ελλάδας στο τηλεοπτικό εθνικό δίκτυο της Ρουμανίας.

Παράλληλα, στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν επαφές, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, με εκπροσώπους του Ρουμανικού Κοινοβουλίου, την Ελληνορουμανική Ένωση και δημοσιογράφους.

Επιστροφή