Τράκαρε με το ανασφάλιστο ΙΧ της

Τράκαρε με το ανασφάλιστο ΙΧ της
5 Μαρτίου 2018, 17:38
A+ A-
«Βαριά» καμπάνα για την Δήμητρα Ματσούκα

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα (φωτό). Μάλιστα το ΙΧ της ήταν ανασφάλιστο, ενώ σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες προσπάθησε να το σκάσει!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η ηθοποιός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ο οδηγός και ένα ανήλικο παιδάκι. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ελαφρές υλικές ζημιές, αλλά η Δήμητρα Ματσούκα φέρεται να προσπάθησε με ελιγμούς να εγκαταλείψει το σημείο.

Όπως αναφέρουν, όμως, αυτόπτες μάρτυρες, δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής και αναγκάστηκε να κατέβει από το ΙΧ. Έτσι, κλήθηκε η Τροχαία και διαπιστώθηκε ότι το όχημα της ηθοποιού ήταν ανασφάλιστο!

Η Δήμητρα Ματσούκα υποστήριξε πως είχε αμελήσει να ανανεώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου και της επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, ενώ της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης και η άδεια κυκλοφορίας.

Επιστροφή