Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μαρκόπουλου
Σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί το τελευταίο διήμερο η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος.
Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της Νομαρχιακής για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της υγείας στην Εύβοια, την οποία σχολίασε αρνητικά ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος απάντησε στον πρώην βουλευτή, τονίζοντας –μεταξύ άλλων- τα εξής:
«Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για το ΕΚΑΒ, τα στελέχη του κόμματος, που δεν αξιώθηκε να υλοποιήσει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανανέωση του στόλου του ΕΚΑΒ…
Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για καθυστερήσεις στην λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας αυτοί οι ίδιοι, που συνειδητά παρακωλύουν την ολοκλήρωση και λειτουργία του, εδώ και ένα χρόνο, με στόχο να πραγματοποιήσουν το ανέφικτο όνειρό τους .. το κόψιμο μιας κορδέλας!
Σε κάθε περίπτωση κε Μαρκόπουλε, το Γ.Ν. Χαλκίδας, δεν ανήκει σε κόμματα, δεν ανήκει σε αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Το Γ.Ν. Χαλκίδας ανήκει πρωταρχικά στους πολίτες της Εύβοιας και κατ’ επέκταση στους πολίτες όλης της χώρας, αφού από το δικό τους υστέρημα δημιουργήθηκε και από το δικό τους υστέρημα εξοπλίζεται, οργανώνεται και θα λειτουργήσει.»
Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε, συνιστώντας στο ΣΥΡΙΖΑ να διενεργήσει γκάλοπ, για να διαπιστώσει ποια είναι η άποψη του κόσμου για την υγεία και ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του, με τη φράση:
«Όλες οι Κυβερνήσεις κάνουν λάθη και κάποια στιγμή ο Ελληνικός Λαός τις αλλάζει, όμως όλοι λένε γύρω μας, αυτή η Κυβέρνηση Τσίπρα είναι η χειρότερη της Μεταπολίτευσης και η πλέον υποτελής.»
Στις φωτογραφίες πάνω, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σιόλιας και ο Κώστας Μαρκόπουλος.


















