"Εφυγε" λίγο πριν από τα γενέθλιά του ο Κώστας Πικραμένος

21 Φεβρουαρίου 2018, 11:13
A+ A-
Η κηδεία του γίνεται την Πέμπτη  

Εφυγε απ' τη ζωή ένας από τους πιο αγαπητούς διαιτητές της Εύβοιας και με έντονη παρουσία στα γήπεδα, ο Κώστας Πικραμένος, που ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Είχε γεννηθεί στη Χαλκίδα στις 22 Φεβρουαρίου 1954 και η μοίρα το' φερε να τον αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς, πριν το αιώνιο ταξίδι, την ημέρα των γενεθλίων του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (22/2) ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Ο Κώστας Πικραμένος (αριστερά στη φωτό) στην  εκδήλωση κοπής του Συνδέμου Διαιτητών Εύβοιας το 2015. Δίπλα του ο παλαίμαχος διαιτητής Μιχάλης Μπούρικας

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Εύβοιας, όπου στο σύντομο βιογραφικό του Κώστα Πικραμένου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ονομάστηκε Διαιτητής το 1979. Ευτύχησε να αγωνιστεί τόσο ως Διαιτητής στην Δ’ Εθνική, όσο κι ως Επόπτης στην Β’ Εθνική. Οι περισσότεροι, όμως, θα τον θυμούνται από την συνεχή κι αδιάλειπτη παρουσία του στους αγώνες, από το ένα άκρο του Νομού ως το άλλο, για την ακεραιότητά του και την αγνή του αγάπη για το άθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παλιότεροι, που τον είχαν δει να αγωνίζεται, σίγουρα θα θυμούνται μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Κώστα, μιας και το χιούμορ του ήταν μοναδικό, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο κι έξω από αυτό.

Ταλαιπωρημένος τα τελευταία χρόνια, «έφυγε» για να ξεκουραστεί.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!»

Επιστροφή