ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτός είναι ο λογιστής - μαϊμού και η συνεργός του

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτός είναι ο λογιστής - μαϊμού και η συνεργός του
15 Φεβρουαρίου 2018, 19:23
A+ A-
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους και φωτογραφίες, μήπως τους αναγνωρίσουν και άλλα θύματα.

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου και της 45χρονης συνεργού του, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου κατηγορούμενοι για απάτες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που παρίστανε το λογιστή και επιχείρησε να εξαπατήσει την μητέρα του Νίκου Κατσαμάγκου, συνδικαλιστή του Δήμου Χαλκιδέων, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στη σύλληψή του (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μαζί με την 45χρονη συνεργό του που συνελήφθη, και άλλη μία γυναίκα, η οποία αναζητείται, είχαν διαπράξει τέσσερις απάτες σε περιοχές της Χαλκίδας και μία κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή των Αθηνών.

Ο 29χρονος είναι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σπυρίδων – Παναγιώτης του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε την 16-04-1989 στην Αθήνα, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής.

Η 45χρονη συνεργός του είναι η ΣΙΣΚΟΥ Ελένη του Ελευθερίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε την 06-12-1973, κάτοικος Μενιδίου Αττικής.

Επιστροφή