SUPER LEAGUE: Ο Ευβοιώτης Βασίλης Καμπούρης ορίστηκε στο ματς του πρωτοπόρου
Σε παιχνίδι κομβικής σημασίας στη Super League ορίστηκε ο Βασίλης Καμπούρης του Συνδέσμου της Εύβοιας.
Το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου (7.30 μ.μ.) θα είναι β' βοηθός στον αγώνα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην έδρα της φθιωτικής ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το διπλό για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ η Λαμία χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Διαιτητής ορίστηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και α' βοηθός ο Γιάννης Τουμπακάρης -επίσης- από την Αθήνα.
4ος διαιτητής θα είναι ο Αλέξης Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.
Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Καμπούρης είχε οριστεί βοηθός και στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Αλλοι διαιτητές του ΣΔ Εύβοιας στις Εθνικές κατηγορίες
Στα Χανιά και στο γήπεδο Καντάνου, για τον αγώνα Παλαιοχώρα-Ηρόδοτος, θα πάει ο διαιτητής Στέλιος Φώτης, με τον Δαυίδ Πριόνα να είναι ένας από τους βοηθούς του.
Την Τρίτη (20/2) ο Γιώργος Λάμπρου θα σφυριξει κι αυτός στην Κρήτη, στον αγώνα Κισσαμικος-Καλλιθέα για τη Football League.






















