SURVIVOR: Τρία κορίτσια των Μαχητών υποψήφια προς αποχώρηση
Οι Διάσημοι δείχνουν πως είναι σε εξαιρετική φόρμα και κατάφεραν να επικρατήσουν χθες (13/2) στον πιο κρίσιμο αγώνα της εβδομάδας, αυτόν της ασυλίας.
Η κόκκινη ομάδα νίκησε με 10-5 τους Μαχητές και θα περάσει μία ήσυχη εβδομάδα, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους.
Στη συνέχεια οι Μαχητές έπρεπε να αγωνιστούν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, όπου εκεί νικητής ήταν ο Kωνσταντίνος Τσεπάνης, ενώ η δεύτερη ασυλία πήγε στον Ηλία Γκότση, ως ο MVP της ομάδας.
Η βραδιά στο Survivor έκλεισε με το συμβούλιο του νησιού, όπου η Μαχητές πήγαν στην κάλπη κι έβγαλαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ροδάνθη Καπαρού.
Ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε ως δεύτερη υποψήφια την Μαρίνα Πήχου, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης "έδωσε" την Ντάρια Τουρόβνικ στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.
Μία από τις τρεις κοπέλες θα μαζέψει τα πράγματά της και θα αποχωρήσει από τον Αγ. Δομίνικο.

Η Ροδάνθη Καπαρού.

Η Μαρίνα Πήχου.

Η Ντάρια Τουρόβνικ.



















