Συφοκαντική επίθεση κατά του Αρχηγού του ΓΕΣ

Συφοκαντική επίθεση κατά του Αρχηγού του ΓΕΣ
20 Δεκεμβρίου 2010, 12:08
A+ A-
Τον δυσφημούσαν και τον εκβίαζαν μέσω blog.

Ακρως δυσφημιστικά σχόλια κατά του αρχηγού του ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου (φωτό), και της κόρης του Ευτυχίας, αναρτούσαν άγνωστοι σε blog.

Μετά από καταγγελία, επιλήφθηκαν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Εθνος", συνελήφθη απόστρατος συνταγματάρχης-πολιτευτής του ΛΑΟΣ, ενώ καταζητείται μία 45χρονη καθηγήτρια Αγγλικών, η οποια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγγενικές σχέσεις με απόστρατο στρατηγό της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πήραν εισαγγελική παραγγελία και ερεύνησαν τα σπίτια των δραστών. Μέσω της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ότι αυτοί διαχειρίζονταν το blog, όπου δημοσιοποιήθηκαν τα δυσφημιστικά σχόλια.

Οι κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στον απόστρατο συνταγματάρχη είναι συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης κατά του Αρχηγού του ΓΕΣ.

Η δεύτερη κατηγορία απαγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα, γιατί μέσω των ψηφιακών ιχνών του δράστη, αποδείχθηκε ότι είχε επικοινωνία με το θύμα και στην καταγγελία αναφέρεται ότι ζητούσε χρήματα για να μην προβεί στις δυσφημιστικές αναρτήσεις.

Να σημειωθεί ότι τα υβριστικά σχόλια είχαν σαν στόχο και την Ευτυχία Φράγκου, η οποία παρουσιάζει εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση.  

Επιστροφή