ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 4-0: Συντριβή και κατηφόρα
Τη συντριβή με 4-0 γνώρισε στο Κιβέρι ο ΑΟ Χαλκίς.
Η ομάδα της Εύβοιας κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και δέχτηκε και τα τέσσερα γκολ στο β' ημίχρονο.
Η λευκή ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο α' ημίχρονο, αλλά το β' ημίχρονο μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον ΑΟΧ, που τον έχει πάρει η κατηφόρα, καθώς πλέον βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή.
Μάλιστα, για τη Χαλκίδα ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, στην Αγ. Παρασκευή Λέσβου με τον Διαγόρα.
Στο σημερινό ματς στο Κιβέρι, δύο γκολ για τον Ερμή πέτυχε ο Χαλκιδέος Δημήτρης Βεζιρτζόγλου.
Ανοιξε το σκορ στο 50' κάνοντας το 1-0 και έγραψε και τον επίλογο στο 90' διαμορφώνοντας το 4-0.
Τα άλλα δυο γκολ σημειώθηκαν στο 62' (3-0) με τον Τσελάνι και στο 81' (3-0) με τον Γάλα.
Η Χαλκίδα στο β' ημίχρονο ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο και εντελώς ακίνδυνη για την αντίπαλη εστία.
Στο α' ημίχρονο ο ΑΟΧ είχε την κατοχή και κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, δημιούργησε και τρεις καλές στιγμές (20', 24', 32'), ωστόσο η εικόνα του στο β' ημίχρονο ...τσαλακώθηκε ανεπανόρθωτα.
Πλέον, θα πρέπει να παρθούν δραστικές αποφάσεις και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Ο Δημήτρης Λύκος την περ. εβδομάδα ζήτησε μεταγραφές κάνοντας λόγο για ελλιπές ρόστερ, αλλά οι μέρες περνάνε και ο ΑΟΧ παραμένει γυμνός.
Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε στο egnomi.gr ο Δημήτρης Λύκος.
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ. Διαμαντής): Παλιγγίνης, Τσελάνι, Παππάς, Χατζόπουλος, Ζίου, Γάλας (89' Γιάννος), Μουσταφά (80' Χουσελάς), Μαρίνης, Κουτσοδήμος, Μπιτζής (65' Παπαϊωάννου), Βεζιρτζόγλου.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημ. Λύκος): Ντουμάνης, Τσίγκρος (60' Μιχελής), Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα (70' Χαλιώτης), Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης, Βαλκάνος (80' Μακρής), Πολίτης.






















